Waterside Visitor Centre, Mote Park

Overview

The new visitors’ centre and café building at Mote Park delivers the final piece of the Park Spatial Framework Development Plan, forming a new gateway entrance to the park.

The Mote Park Centre will provide a 200 seat restaurant space, a flexible learning hub, a central office and welfare space for the Mote Park Fellowship as well as providing new welfare facilities and a coffee shop and gelaterie for the external play areas. The building is formed of two footprints, separated by a semi-covered entrance atrium, which forms the new route from the principle parking areas into the park grounds.

The materials of the building will respond to the parkland setting and will comprise of zinc, local ragstone, timber and sedum planted roofs and external wall feature panels.

Read more

Location Mote Park, Maidstone, Kent
Projects